KÄRLEK!!^^

Hemma hos bästaste K och vi sitter och har massa LOVE-talk, usch Love suck´s, eller jo de gör den!! Alltid någon som tycker om den andra mer, problem, och massa skiit..
Man blir bara besviken, kanske låter hur bitter som helst, men orkar inte me de just nu.. Har tänkt på har mycket skit sen människa egentligen är beredd att ta för att va med en annan! De e helt sjukt,
hur folk är villiga att ge upp så mycket av sig själva, för att ge någon allt! Men de e ju så, när du står framför någon ser den en aldrig, när man ger någon sitt allt får man nästan ingenting tillbaka, när man bryr sig, så skiter den personen i dig.
Så hur ska man då behandla en människa? ja man börjar fan undra.. ..
Men samtidigt så äre väll så de e, självuppoffring till max, att inte vilja byta en hydda mot ett palats de är det som är kärlek, en dag kanske de kommer bli värt de priset..

Ojj ja så djupt allt blev då, haha näe nu ska jag fortsätta va social mot karro, vi ska följa med sofie och klippa sig, sen ska vi gå ut på en låååååång-promenad, och ha SPA-kväll, tur att vänner finns, och dom ger iaf mig all kärlek och lycka jag behöver, mer än så!

KARROW+TESSAN = Adoptera, fin familj : ) Sen kan vi gifta oss, ja mena är inte de underbart!? Lyckliga som fan, känner varandra utan&innan, har förståelse, och ligger inte med Varandra, som vilket gift par som helst ; )..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback