Heeja måndag, min dag idag?

 Mötet gick prima utan papper, som tur är : ).
 Dag kom och hämtade mig efteråt så åkte vi till s-tuna, men när vi typ var framme så fick bilen sladd och åkte över på andra sidan och nästan in i ett träd på den sidan jag satt men som tur e bor vi i kära svarie så snödrivan va i vägen, fast de hade nog aldrig hänt om vi inte hade bott här häller, men de konstiga e att han körde i 30?.
Och han som aldrig kör lungt och inget händer sen när han väl gör de : ).
 Men de var det första jag sa till honom, nu borde du tänka efter, hade inte vart lika glassigt i 160 kanske!?.
 Och självklart hade bussen precis kommit också så jag fick typ krypa ut över hans sida medan 25 pers står och råglor! eftersom att min dörr inte gick att öppna inte skämigt alls!! hahaa sen går de förbi en "efterbliven" tjej och ställer sig och pekar och skriker vem har gjort så där med bilen? haha va ska man göra mer än skratta aya nu är det över iaf.
Nu tänkte jag laga lite mat medans dom försöker rädda bilen ; ) , får se vad jag slänger ihop för något.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Therese bohman i egen hög person. Fan fan ...

Therese bohman i egen hög person. Fan fan , fan! Tror ni inte jag glömde papprena till mötet hemma? Ofc! Thats so me!! Haha ja jaa får väl köra på charmen istället!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

en egen stjärna.

 kom och tänka på att de är jue alla hjärtans dag snart,  såg en sån sjuktsööt grej! Att man kan köpa en stjärna till någon, har i försig vetat de sen förut men inte tänkte på det. Men det måste ju vara det gulligaste man kan göra! Tycker jag iallafall att veta att man har en stjärna de är väll rätt coolt, en rolig grej iallafall: )

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon!

 Jag är nog kung på att snooza! De är jue så skönt, bara fem minuter till ;) sen förvandlas minuterna till några timmar. Men nu är jag uppe iaf : )
Dax att börja fixa sig snart ska in på möte om nån timme.
Då var de måndag igen då fantastiskt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ordspråk.

”Som jag ser det så är det så här: Om du vill ha en regnbåge, så måste du stå ut med regnet också.”
  

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

It must have been love!

 






låg oh slökolla lite på tven, fanns inte så mycket att se men så började en av de gulligaste filmerna jag vet! Hundtricket!! Den e för söt! Han "Simon" e för söt : ) Som verkligen tror på kärleken och vill allt ska sluta som i en hollywood film, haha handtricket e ju dock också en film men lika bra för de : ) (Y)
Älskar slutet så UNDERBART!


http://www.youtube.com/watch?v=9w411W81CdY

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En Bloggfri helg tog ledigt : ). Vi hade i...

En Bloggfri helg tog ledigt : ). Vi hade iaf en trevlig fredag. Vi var först på sportbaren och jag Spöade Isak i air Hockey tre gånger Woho!. Sen vaRt det ut och dansa på bmb.. Igår hade vi farväl festen för min kära vän Sahra som ska flytta till USA och Harald som ska ut i armèn.. Idag har jag bara ätit godmat och ben and jerry så gott : P.. Nu ska ja kolla time out oh vänta på w a l l a n d e r! Tack till er sötungar som gjorde min helg! LOve

Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()

Hittade en bild på farmor som jag bara var...

foto0058 (MMS)

Hittade en bild på farmor som jag bara var tvungen att lägga upp! Vilket charmtroll hon e..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Till min vän.

 Har nyss haft ett långt samtal i telefonen med en kär old Vän Som jag faktiskt saknar <3
 haha du e helt sjuk, men on a good way.. Din&min humor kan tyvärr inte skriva allt här då vissa är känsliga, men allt är med glimten i ögat!
Men de jag kan säga iaf är att vi har beslutat att börja på ett gym i västerås där de typ bara tränar bodybuilders, Vilket kan bli en rolig upplevelse som sagt om vi har tur kanske vi kommer med på Outsiders ! Haha

 Ja du gumman vi har många sjuka minnen vi, Skulle kunna skriva hur mycket som helst.¨

Vi gick där på vägen och över en dag kändes de som att vi hade känt varandra hela livet, Vi hade båda gått igenom mycket och delade och förstod saker som andra i våran ålder inte förstod^^, Vilket som också speglar lite av de vi tänker och vart vi står idag.
Trots allt har vi alltid haft barnasinnet kvar! Astridlindgren låtarna, Alla svenska filmer, Så ska de låta vi delar våran mormor sida.
Hubbahubba zuut zuut! Ja du kommer aldrig glömma när vi spelade den där killens flickvänner för att han ville göra sitt ex svartsjuk, och sen berätta vi att vi var 13 och han såg ut som att han sett ett spöke och Sa : ! : O - Ja får säga att jag var barnvakt åt mina små syrror! Eller när vi gjorde ett myrhus och kollade om dom kunnde simma utan ben , eller lura gammlakärringar på ICA - att våran pappa kom från grekland och hade övergivit oss och att vi inte hade någonstans att bo, och tanterna såg helt förskräckta ut tills våra mammor ropa : - MEn kom nu tjejer, eller vododockan eller när vi skrev brev till gud, och kasta ut lappen från ballkongen och sen sprang vi ner och trodde han hade läst den. Eller när vi tvinga "Våran nalle björn att Pussa oss" Och alla gånger vi grät över våra älskade "Killar" till Jan Johansen tänk alla "vackar" dikter våra stackars mammor har behövt genom lida! Du kommer ut från dit rum och gråter : - Mamma kolla vad Tessan har skrivit : ( Uhuhuhuhuh!
 Haha! Oh när vi fick veta att vi var släkt  vi hade jue inte alla chips i påsen, mina kusiner heter så, ja de gör mina med : - Jaha ! Ja deras föräldrar heter så : Ja men de gör mina med : Ahaa och mina kusiner bor där oh de gör mina med : - Och din mammas reaktion men Puckon ni har jue samma kusiner! Ja din mammas namn för oss passar bra, ni e som Nalle puh söta men ingen hjärna : D! Och reptilhjärnor kallade hon oss också.
Vi har alltid haft en speciell relation för varandra, på gott&ont p.g.a att vi alltid har tyckt att de är kul när de går åt helvete för den andra " MED GLIMTEN I ÖGÀT " Villket folk har haft svårt att förstå.
Som tillexempel en vanlig dag för oss är:
Jag ligger sjuk i soffan, du frågar vill du ha saft gumman!?
Jag som borde veta bättre oh vad gullig du e gumman Ja tack, tankarna går dock i mitt huvud kan hon vara så där snäll, du kommer in med "Saften jag sveper och du har blandat den med mjölk SOM JAG HAATAR MER ÄN USAMA BINLADEN!
Sen kan jag jue inte hålla käften häller så jag berättade jue för dig vad jag skulle göra för att hämnas, när du hade somnat skulle jag trycka ner dina fingrar i "ljummet vatten" för då skulle du kissa på dig!
 Min plan var smart, dock sprack den när jag alltid somna tidigare än dig, Så jag åkte jue på den ist, du fick inte ner mina fingrar i vattnet, men efter ett par tappra försök fick jag vattenglaset över mig ist!
OH JAG FLYGER UPP AS FÖRBANNAD ! Och du står och as garvar oh säger du har kissat på dig, du har kissat på dig!
Men en av de roligaste minnen vi har är nog "Den berömda hårborsten" Vi börja bråka över en sjukt töntig grej och du slår din hårborste på min arm, så jag får VÄÄRSTA bulan och hårborsten går av, oh jag började självklart att grina, och din mamma tyckte så synd om mig och du fick vara inte och SKÄMMAS! på ditt rum.
Efter ett tag hör jag dig gråta så jag öppnar dörren och säger men du behöver inte vara ledsen över min arm, oh du svarar : - Men de är inte din arm, Men de där va min bästa hårborste! HahahaHa..
Ja du fyfan skulle kunna förtsätta att berätta i flera timmar, haha måste bara berätta om när Idiot1 & Idiot2 satt på sig snorgröna jazzbyxor för att gå ut i skogen och fånga grodyngel, Och de gick jue bra, Men sen skulle Idiot1 & 2 Göra en pool till ynglena i gräsmattan de det två Överinterlligenta barnen inte tänkte på var att gräs mattan suger åt sig vatten, så vi står och öser , och öser vatten på grodynglena för att dom inte ska torka in utan något vidare resultat, vi gav nog upp efter ett tag och gjorde något annat vi var bättre på.
Ja du! Min tvillingsjäl på många sätt, men trots hur lika och hur avslappnad jag känner mig i ditt sällskap, för du kan verkligen ta fram den bästa sidan av mig, eftersom de är inte många som har "våran humor" Vi behöver inte prata för att fatta, men trots allt de finns de många saker som vi är otroligt olika på.
Den sista tiden nu har vi inte haft en så bra kontakt och jag tycker det är synd, verkligen, för den vänskapen vi har är faktiskt mycket Unik ingen annan jävel lik!.
Men det spelar igentligen ingen roll, för även om du är brevid mig eller 1000 mil bort bär jag alltid med dig i hjärtat, och du kommer alltid vara Min tvillingsjäl en av de människor jag värderar högt, du är viktig för mig, för även om vi kan flumma, så kan vi också ha många seriösa disskutoner. Vi har fått många år tillsammans&ja hoppas att vi har många år kvar : Jag vet att jag inte säger de allt för ofta men jag tar de som en självklarhet att du vet Jag älskar dig gumman!
Nu är du säkert tårögd din tönt Jag känner dig, men glöm aldrig det du är viktig för mig Eemelie Karlsson! <3
Tack för att du finns!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Imorgon är det fredag och p a r t y !. Awe...

foto0107 (MMS)

Imorgon är det fredag och p a r t y !. Awesome. Idag blirde att chilla.. Just nu lyssnar jag på musik och bloggar så klart. Man blir såå taggad när man vet att det är fre imorgon oh specielt när man vet vad som väntar ellerhur? Ha en grym torsdagskväll nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag saknar sommaren. Kom tillbaka!

foto0069 (MMS)

Jag saknar sommaren. Kom tillbaka!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

PW i high heels, hahaa!!

foto0248 (MMS)

PW i high heels, hahaa!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vl i all ära. Inte direkt första klass, me...

foto0245 (MMS)

Vl i all ära. Inte direkt första klass, men jag hoppas jag kommer hem iallafall.. Skönt att mötet är över vi blev indelade i fyra olika grupper som fick i uppgift att göra ett Vy kort på ett stort papper, och sedan redovisa för de andra våran grupp bestämde oss för att skriva till simon och thomas och vi skrev ungefär så här : hej vi såg ert program 'klassrum för en stjärna' skulle behöva eran hjälp med vårat klassrum IT'S SOOO BOORING, men me lite tapet och färg skulle våran tillvaro förgyllas! En jacuzzi skulle sitta fint p.s era hundar e gryymt söta!! Love and kisses grupp 4. Haha alla andra hade skrivit ganska seriösa saker, men vi hade iaf roligt : p vi ägde lätt vykortsgreejen. Snart blireen pw! Skriver mer när jag kommit hem . Lovee and kisses! : ).

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blev lunch på waynes Coffee. Nu sitter jag...

foto0244 (MMS)

Blev lunch på waynes Coffee. Nu sitter jag och Fikar med Isak.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mötet håller tydligen på till 12, nu hålle...

foto0242 (MMS)

Mötet håller tydligen på till 12, nu håller vi på att göra ett test om vilken typ av ledare vi är. Jag är en stödjande ledare som bryr mig om relationen i gruppen ja det stämmer väll till en viss del : ) men jag kan också bli förbannad om det inte blir som jag vill, och de vet nog de som känner mig mycket väl! Nu ska jag fortsätta göra lite nytta vi hörs snart igen.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Trots att jag hade jätte svårt att sova i ...

foto0237 (MMS)

Trots att jag hade jätte svårt att sova i natt så är jag ganska pigg idag:) nu är jag påväg till mötet.. Godmorgon på er alla. Vi hörs senare ha en toppen dag..

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Oh !

 Oh skulle precis försöka registrera mig på bloggportalen , men de blev massa strul på sidan precis när jag hade skrivit klart självklart! Så det ska vara (Y), men men bättre lycka nästa gång. Fixar det imorgon istället blev så trött på skiten så jag gör de SEEN!
Men jag är happyface anyway : ) För det har vart en bra dag i dag : ) !!
Näe nu ska jag gå in och ta en lång och vaaaaarm dusch.
 Sen blire att slänga på en Irene huss film och försöka sova, ska jue upp med tuppen imorgon : D Härliigt!
Noooot! Men de blir vad man gör det till, blir nog en rätt soft dag i morgon iaf : D De är jue iaf torsdag ! Vilket betyder nära fredag som betyder ?
 PARTY SÅ klart. -.-,
Sen kör vi på lördag också eftersom vi ska ha hejdå fest för mina kära vänner Sahra och Harald.
Sahra ska flytta till USA, Och Harryboy ska ut i militären : ( Men jag kommer jue träffa er ändå !
 Kommer jue självklart att hälsar på dig i Texas Sahra <3
Men sov gott mina vänner , ovänner, snyggingar och mindre snygga :D LoVEE !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Till låns!

Till låns har jag hemmet pengar så även min gamla bil.
Till låns har jag sommarens ängar och bären till kylskåpskall fil.
Kamrater till låns samt vänner, och till låns mina egna barn.
Till låns har jag många jag känner
likt nyanser av livets garn.
Till låns har jag språkets glosor, ett lån är min äkta hälft.
Till låns är smörblom och rosor.
Till låns har jag livet självt.

/ Christina Björklund.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är vi påväg hem igen. Det var lika trev...

Nu är vi påväg hem igen. Det var lika trevligt som vanligt: ) vi fick världens godaste chockadtårta! Jag är inget tårt Fan men den var faktiskt riktigt god: ).. Imorgon har jag möte kl 9 så det gäller att somna i tid ikväll.. Av alla tider i hela världen varför väljer man just kl 9.? Aya det är som det e. Hoppas på att mitt nya hår kommer imorgon iaf, alltid nått: ) puss och Kraam på er aalla.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nu är jag och mamie på g till moster för a...

foto0231 (MMS)

Nu är jag och mamie på g till moster för att fira kevin som fyller år idag: )..

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Godmorgon världen.. Nu har jag piggnat til...

foto0205 (MMS)

Godmorgon världen.. Nu har jag piggnat till. Har precis beställt nytt löshår från Tajmahal och nu njuter jag av min underbart goda morotsjuice den smakar faktiskt helt okej, är väldigt bra för huden och ger dig ett bättre Pigment. Nu ska jag snart börja fixa mig i ordning. Ha det bra där ute så länge vi hörs snart igen..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Får försöka trötta ut hjärnan med lite Kor...

foto0201 (MMS)

Får försöka trötta ut hjärnan med lite Korsord!. Vad gör man inte kl 2 på natten när man inte kan sova.? Jo man löser korsord.. Det är rätt avkopplande faktiskt, och det är helt okej att leka mormor ibland. Man ska inte alltid ta sig själv på förstort allvar. På me Brillorna sweden!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nej om man skulle sätta igång en bra film ...

foto0200 (MMS)

Nej om man skulle sätta igång en bra film och försöka somna någon gång. För senare idag ska jag i väg och fira min kusin : ) grattis kevin på din dag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mitt i bland oss...

 Kollade nyss på ett så hemskt tvpogram, "Den hemliga miljonären" hette det.
 Handlade om uteliggare, prostituerade, Och fantastiska volontärarbetare som gör en GRYMTBRA insatts där det   behövs! 
 De är inte jämt som alla tror att dom har fått hur många chanser som helst, du kan hamna i en ekonomiskkris iaf livet tar nya vändningar.
Och den skammen dom människorna får leva med! För att dom inte har tak över huvet och mat i magen, de är inte något olagligt.
Det är sjukt! Och ändå och om dom har fått 1000 chanser!? Vi låter inte mördare eller våldtäktsmän sova ute i minus grader eller äta ur soporna, och framför allt inte sälja sin kropp för att ha råd med lite mat!!
Det är så sjukt, jag blir båda arg, upprörd och ledsen över att se sånt, att de finns människor, så fina människor med hopp pch drömmar men saknar pengar men som verkligen skulle vilja göra underverk. Sen finns de dom med en massa pengar som bara är snåla och otacksamma, tar allt förgivet och hela dagen går under för att dom fick fel latte!
Det är riktigt sorgligt och orättvist!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Love reminds you that nothing else matter!

http://www.youtube.com/watch?v=sDcpXlttqq4
http://www.youtube.com/watch?v=1nOY6wDIu8k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=-OEa2TTN4pE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=sD8-STQ0vck
http://www.youtube.com/watch?v=uc7FIun_85Q
http://www.youtube.com/watch?v=KVMZqHdeRzU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WcEFn-1uOyo
http://www.youtube.com/watch?v=tEpGAAulGl0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ss0kFNUP4P4

Lovesongs <3! 

 I Wonder if I ever cross your mind? For me it happens all the time.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rise and shine!

 Okeej! Vaknade för ungefär en halvtimme sen!?
 hur i hela, kunde jag sova så hära länge? Jaja de är väll som de e :)!
 Nu ska jag träna!!  
 Sen blir det lite "Frukost" Om man nu kan käka de vid 17:oo..
 Ville bara säga godmorgon och uppdatera lite så här på morgonkvisten :D.. 
 Take care ! / Tessan

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det vackraste, är inte alltid vackert!

Öga för öga tand för tand!
När jag var liten trodde jag att tårarna tog slut, att dom en dag inte längre skulle komma att falla , färdas ner från ditt öga smeka dina kinder för att sedan dö vid dina läppar. 
Visst! De är "svårare" att gråta det krävs mer men sårbarheten växer sig starkare med åren. 
Men "Skakar" inte av sig allt lika lätt. När man var liten grät man över en sak en gång sen var det klart!
Nu måste man måla upp en bild, hålla en fasad vara någon man inte är medans man tappat sig själv på vägen.
Bli någon man inte kan vara samtidigt som man försöker finna sig själv någonstans där på båtten, ner trampad i leran uppslukad av intet, inramad i samhällets betongmall, när man plötsligt kommer på sig själv gråtande ihopsjunken i duschen, men vem ser? vem märker? vem kan urskilja dina tårar med vattnet? de är detsamma.
Dina tårar sjunker in i vattendropparnas paradis som en hand i en hanske och smiter helt osynligt förbi vilket observerande öga som helst ner i avloppsbrunnens djup. De enda som inte sköljs bort är smärtan, den otroliga ångesten som växt sig fast i din kropp, de finns där under yttan under din hud och dina naglar. Du kan inte ta några beslut eller tänka klart! Bara tre självklara frågor återstår:
- Vem är jag?
- Vad vill jag?
- Vart är jag påväg?


   

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet är för kort för att man ska vara något annat än glad.



" - : Jag ger mig själv till händerna,
Som ger och inte rycker.
Jag ställer mig till hjältarna,
Som gör och inte tycker! "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite om mig.

 Heeeeeeeej Alla !!
 
Therese här jag är en rastlös tjej som gärna testar på nya saker, ska snart börja sätta igång att plugga igen. Den tid som blir över lägger jag mer än gärna på mina vänner och min familj, Jag älskar att festa lever för att shoppa, Som vilken 20 åring som helst antar jag, men trots detta har jag vissa saker som ja e rätt ensam om, jag älskar svenska filmer ALLA! (Nästan). Att kolla på så ska de låta (Älskar peter settman) och allsång på skansen e ett måste! Finns de nå bättre än att spela sällskapsspel? TP tillexempel, tycker de är tråkigt att folk verkar ha glömt bort hur roligt det faktiskt kan vara. Den coolaste personen jag vet är Magnus Uggla, Och jag är ett stort fan av Göran Persson BARA för att han e såå cool men Mikael Persbrandt äger mitt hjärta;) Så jag är så klart en stor beckfantast, kan nog alla repliker i filmerna, de som är värda att kunna i allafall. När ingen ser löser jag korsord, Och kollar på vem vet mest Rickard Olsson oh hans brillor <3! " Den som leder när vi slutar, den vinner". Tänkte börja blogga, mest för min egen skull eftersom att det kan vara skönt att bara skriva av sig. 
Och de som kommer läsa den kommer även få en djupare inblick i mitt liv och om hur de är att vara jag 365 dagar om året vad jag gör, ska göra, inte gör, bordde gör, tänker och tycker och så vidare, ni förstår! : )..
Ha de guld så länge, vi hörs snart igen Hejpa^^ !

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()