Jag e bra, bättre, eller va fan bäst!

Vaknade tidigt idag, så jag har hunnit göra rätt mycket faktiskt.

Har fått värsta bästa idéen! WoWw!
Men tänker inte avslöja för mycket ännu, men jag har redan satt igång mitt projekt så får vi se : D hehe.
Så just precis nu så kollar jag på beck ( Kartellen ) har täänt jätte mycket levande ljus och ligger och bloggar, och samtidigt så försöker jag komma på mer saker så min idé ska funka..
Kom ihåg hitta livet, för livet kommer inte till dig!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

helu igen : ) I´m back !

Heejtjeenatjoohootjatjaa!
Nu e jag tillbaka ännu en gång, men nu ska jag faeen skärpa till mig asså, speciellt för eemelies skull som varje gång jag har pratat med henne säger, Fan börja uppdatera din blogg eller tabort den!
så nu ska jag bli duktig igen och skriva, skriva, skriva! nu sitter vi iaf och kollar på beck! (Vita nätter).
Ohhhhhh, ja e äckligt mätt också, eemelie bjöd på mat, goott vare ; ) !
Nu ska jag kolla klaart filmen sen får vi se vad som händer, men jag skriver mer sen iaf!
S E E  Y A H !!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Girltalk.^^

Oj vad dålig jag börjar bli på att uppdatera, de verkliga livet kommer lixom emellan ibland.
Men sen sist, har jag väll egentligen inte gjort så mycket.
Just nu e ja hos Karrow har vart här sen igår, vi har haft jätte mycket girltalk! Vilket vi båda behövde för hon har jue vart i skogen i två veckor : S !
Oh de hade hänt både de ena & de andra med oss båda , så de var sköönt att få lätta sitt hjärta : ) !
Vi hade så myk snack att ja försov mig oh missa hela mötet idag : D Jaja de gör inte så myk endå.
Men skriver mer sen, e som sagt inte så pepp just nu, men ville bara berätta lite hur de ser ut för mig just nu, och ja kan jue endå inte berätta om vårat girltalk lixxom de är jue TOPHEMLIGT! minst.
Så, så äre.


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fortfarande på akuten. Köpte två Korsordst...

foto0276 (MMS)

Fortfarande på akuten. Köpte två Korsordstidningar för att ha något att göra det kunde ta mellan 2 till 12 timmar fin tidsmarginal : / hatar det här och på en fredag av alla dagar, yey..

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Nu sitter jag på akuten med invalido :) st...

Nu sitter jag på akuten med invalido :) stackarn har gjort illa foten helt blå och lila e den :( blev väckt kl 5 morse av att han hade ont och sen kl halv 9 för att han ville att jag skulle följa med till läkaren så vad e inte bättre på en fredag än att slå ihjäl några timmar på akuten?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har jag städat klart.. Jag har städat h...

foto0275 (MMS)

Nu har jag städat klart.. Jag har städat hela dagen och dunkat 80-tals musik det är för underbart.. Nu ska jag Chilla och kanske dax att äta frukost snart :) Fan vad skönt för mig är det helg nu.! Och jag är ledig tills på tisdag : ) Chillit ha en bra torsdag mina vänner.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är änglarnas hobby slut och jag sitter ...

foto0273 (MMS)

Nu är änglarnas hobby slut och jag sitter på bussen påväg hem.. Dom var otroligt duktiga och det var grymt kul att se och Professorn me dåligt minne var klockren han gjorde min kväll :) toppen vare nästan så att man saknar att spela själv :) tack för en trevlig kväll Sahra med många skratt och klockrenast var ju endå : han ska gifta sig med din dotter klart du har träffat honom hundra gånger hahaa men det vet vi att det är inte så Jävla klart:) love you gumman

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag hela dagen.

 Okej dagen idag har völl inte varit så innehålls rik! Gick upp 7 i morse och var som en zombi, orkade inte ens fixa mig, Så när jag skulle gå och fylla på mitt busskort trodde inte tjejen i kassan att jag var 20 utan att jag skulle åka på barn : D hahaa, Men sen nu när jag gjorde mig i ordning vart de andra bullar då behövde jag inte visa något legg alls när jag handla snus : P
Har vart med Sahra hos mig idag och softat med en bra film och godmat. Nu är jag hos Tobbe och väntar på att dom ska komma hem från träningen, Sen ska vi åka och kolla på teater MYSIGT! Blir en trevlig och lugn onsdag. Puss&kraam

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejjpa!"

 Tebax här nu igen och skriver, mig blir man inte av me så lätt! :D.
  Har precis tagit ett varmt bad, och ätit goda mackor och druckigt te& kollat "Sofias änglar". Har också gjort ett tappert försök att försöka organisera, mina närmaste veckor, men de är ju mig vi pratar om så vi får väll se hur det går med den saken : )! Jag har dock planerat iaf vilket e bra noog! åh vad ska Princtess ha försig nu dåe?
 Ska nog försöka sätta på en bra film och försöka sova så snart som möjligt tror jag! Ska upp tidigt imorgon med : ( Först möte, men sen ska jag&Sahra gå på teater också vi ska se : - Änglarnas hobby, på våran gamla skola : D Men jag skriver mer imorgon om jag inte uppdatterar senare iaf, bara för att jag kan lixom!
Ha en fortsatt bra tisdagkväll mina vänner LOve.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens ordspråk!

        "Ju mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar."


      "Livet består inte av att ha bra kort på hand utan av att spela dem man har väl."


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördags.

Tänkte att eftersom jag var så dålig på att uppdattera i helgen så slänger jag in lite bilder istället. Bilderna är tagna utav Torbjörn Windahl.




Sahra, Jag&min älskade ostmacka Och Carro.





Rebecca, Martin, Harald&Sahra.





Jag, Princtess!





Harryboy : )!






Min vän Sahra :)







S & Jag, vi ser lite halvmuppade ut måste jag säga :).


 Vi hade iallafall en riktigt trevlig kväll :)
med massa gott bröd som Tobbe och S hade bakat super duktiga e dom. Underbart trevligt sällskap och sen får vi jue inte glömma körsbärsvinet vi fick smaka som Sahra och hennes mamma hade gjort. Tack alla som var med och gjorde kvällen, och så vill jag även säga lycka till till mina kära vänner H&S Som ska lämna oss för en stund!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Människor i ett nötskal!

 haha skulle logga in här på min blogg, men råkade skriva min andra mail och kom in på en gammal blogg, som jag hade förut och tydligen inte tagit bort! De var kul att läsa en del saker, som ett inlägg om en disskution som jag och Eemelie hade haft kopierade inlägget så att ni också skulle kunna läsa : 

"Jag och Emelie hade som vanligt värsta disskutionerna om allt mellan himmel och jord och så klart blev vi lika osams som vanligt. 
Vi ska inte disskutera religoner och moral, för de finns mycket som vi tycker olika och mycket som den andra verkligen inte står för, och vi kom in på giftemål mellan kusiner och hon sa att det var lagligt här i Sverige, men jag trodde inte en sekund på det hon sa.
Men jag googlade och vad står det  att det  är mycket vanligt att folk gifter sig med sina kusiner och att det händer dagligen här i SVERIGE !! Alltså de är sjukt och äckligt incest för fan : -S
Sen att de till och med är tillåtet att ha sex med djur så länge de inte säger i från eller tar skada. HUR I HELVETE ska ett djur kunna säga ifrån? ett skäll för ja och två för nej? Vilken jävla människa äre som har rätten att bestämma det här?
Jag blir ärligt så arg de är sjukt , ja riktigt jävla sjukt !!
Jag skäms för att kalla mig människa.
Wälkommen till Sverige där det är okej att gifta sig med sina Kusiner och ligga med sina husdjur.
Men jävlar dig om du Pissar ute!! Man tvivlar jue verkligen stort på mänskligheten med allt vad den nu innebär."



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sådär då var mötet av klarat idag med.. Vi...

Sådär då var mötet av klarat idag med.. Vi diskuterade mycket om hur arbetsmarknaden ser ut både globalt och inom sverige och slutligen västerås. Fick även veta massa om hur det är att starta företag i andra länder, och lite sånt nu sitter jag på centralen och väntar på bussen som går om en kvart.. Skönt att snart vara hemma. Jag ser inte klok ut med dags Tjocktröja men hitta ingen annan imose och jag vägrade frysa så vad gör man inte?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()